Šindelářová Andrea

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 28 let

O mně: Jmenuji se Andrea a v roce 2015 jsem poprvé jela jako vedoucí na tábor. Moc se mi to líbilo a dodalo mi to odvahy na to, abych odjela do Anglie jako au-pair. Tam jsem nakonec zůstala 4 roky a naučila se plynule anglicky. Další zkušenosti jsem získala jako lektorka angličtiny. Děti mě baví a angličtina taky, proto jsem neváhala a přijala jsem možnost jet tento rok jako hlavní vedoucí na anglický tábor. Už se nemůžu dočkat!
Šindelářová Andrea

Pro CK Topinka:

2015 - Holčičí tábor

2015 - Pevnost Boyard

Mgr. Kohout Martin

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 26 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Martin a jsem učitelem biologie a chemie. Od malička mám rád sport, především volejbal, jízdu na kole, běh, rád si zahraji bowling, jsem fanouškem turistiky a výletů do přírody, miluji tu správnou táborovou atmosféru, pořádné táborové hry, diskotéky, karaoke show a vše, co k táborům patří! Jsem rád, pokud se mi podaří vytáhnout děti od počítačů a mobilů do ryzí přírody, pořádně se proběhnout, něco nového se naučit a dozvědět, a zahrát si nejrozmanitější hry...no prostě si užít super léto! :)
Mgr. Kohout Martin

Hlávková Adriana

Funkce: Lektor
Věk: 22 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Adriana, ale všichni mi říkají Adri.
Vystudovala jsem Střední pedagogickou školu v Karlových Varech, obor Předškolní a mimoškolní pedagogika, díky čemuž mám za sebou i čtyřletou praxi v mateřské škole a školní družině.
V současné době dokončuji bakalářské studium oborů Hudba - Český jazyk na Fakultě pedagogické Západočeské univerzity v Plzni.
Hudbě, především sólovému a sborovému zpěvu, se věnuji opravdu odmalička a ráda bych tohle nadání rozvíjela i u dalších lidí. Proto jsem se jako sbormistryně začala aktivně podílet na spoluvedení jednoho dospěláckého a dvou dětských pěveckých sborů. Dále ve volném čase tancuji contemporary.
Také brigádně pracuji jako chůva v soukromé dětské skupině.

Na tábory s CK Topinka jezdím už od dětství a letos to bude čtvrté léto, kdy pojedu opět jako vedoucí.
Těším se, že si to společně moc užijeme a odvezeme si tak spoustu nezapomenutelných zážitků!
Hlávková Adriana

Boreš Tomáš

Funkce: Lektor
Věk: 21 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Tomáš a jsem studentem Masarykovy univerzity a její pedagogické fakulty. S CK Topinka jezdím už třetím rokem jako vedoucí a mám za sebou různé druhy táborů, od českých NERF táborů po zahraniční tábory ve Španělsku. Věřím, že s dětmi se nikdy nenudíme a oni se nebudou nudit na našich táborech, nevěříte? Tak se přijeďte přesvědčit.
Boreš Tomáš

Bc. Pejšová Michaela

Funkce: Odborný lektor
Věk: 32 let

O mně: Ahoj, jmenuju se Míša, narodila jsem se v Brně, kde jsem studovala a dodnes zde žiji, i když mezi tím občas bloumám někde po světě.
V současné době jsem na mateřské dovolené s dcerkou.

Jako malá holka jsem začala jezdit na tábory, kterých jsem za těch několik let stihla dost - klasické a vodácké a v zimě lyžařské na horách.

Vždy jsme se zajímala o sport a byla jsem k němu vedena, proto od útlého věku jezdím na lyžích, teď už ovšem preferuji snowboard, hrála jsem závodně volejbal a beachvolejbal. Volný čas využívám k procházce se svým psem, miluju knížky a moje největší hobby je cestování a fotografování.

Práce s dětmi je pro mě správně využitý čas, jsou mi inspirací a čas strávený s nimi mě neskutečně baví a naplňuje. Člověk se nikdy nenudí. Můžu o sobě říct, že jsem trpělivá, zodpovědná, komunikativní, nápaditá a veselá.

Už několik let působím jako profesorka magie v Bradavicích, kde s mladými kouzelníky čarujeme a bojujeme za svět kouzelníků.
Mimo to působím na akcích mudlů, kde s detektivy řešíme záhady, s mořeplavci brázdíme vody Chorvatska nebo s klukama vedeme nerf bitvy :)

Těším se na společné řádění na táboře! :)
Bc. Pejšová Michaela

Bc. et Bc. Bechyně Roman

Funkce: Odborný lektor
Věk: 25 let

O mně: Zdravím všechny děti, teenagery a dospělé! Jmenuji se Roman Bechyně a v létě se potkáme na některém z mnoha skvělých táborů CK Topinka. Odmaturoval jsem na Střední odborné škole pedagogické v Čáslavi. Během studia jsem si vyzkoušel práci s dětmi nejrůznějšího věku a specifik, díky čemuž jsem nasbíral cenné zkušenosti. Zároveň jsem byl členem a posléze i vedoucím PEER skupiny, která se zaměřovala na problematiku i prevenci vzniku sociálně patologických jevů a řešení výchovných problémů. V současnosti jsem studentem učitelství cizích jazyků, a zároveň působím jako učitel na základní škole. Těším se na skvělý letní týden plný zábavy, her a aktivního odpočinku!
Bc. et Bc. Bechyně Roman

Matušová Jana

Funkce: Zdravotník
Věk: 39 let

O mně: Jmenuji se Jana a několik let působím ve Fakultní nemocnici v Hradci Králové jako zdravotní sestra. Mám praxi z chirurgické JIP, onkohematologického oddělení a několik let jsem působila v královské nemocnici v Království Saudské Arabie, kde jsem měla možnost pečovat i o členy královské rodiny. Svou pozici zdravotníka na táborech beru jako příjemný relax a odpočinek od svého zaměstnání, které je někdy velmi náročné. Děti mám velmi ráda a jsem ráda, že mi CK Topinka umožnuje účast na akcích. Mimo táborové akce působím i jako zdravotník na školách v přírodĕ a na různých sportovních akcích jako zdravotnický dohled – nejčastěji na judu a gymnastice. Budu ráda, když se vaše ratolesti nebudou bát kdykoli mě vyhledat.
Matušová Jana