Turczyk David

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 33 let

O mně: Jmenuji se David Turczyk, narodil jsem se 28.12.1990 v Brně, kde také prozatím žiji. Nyní pracuji jako fitness trenér ve fitness v Brně a v The Little Gym, kde jsem lektorem nesportovní gymnastiky pro děti od 3 do 12 let. Už od 6 let sportuji, začal jsem s fotbalem, poté následovalo plavání a pak házená. Nyní se věnuji naplno fitness. Jezdím na házenkářské kempy do Třeboně, od roku 2008 jako hráč a od roku 2010 jako trenér. Od roku 2012 jezdím s CK Topinka na dětský tábor a ŠVP. Práce s dětmi mě baví a nadále v ní budu pokračovat.
Turczyk David

2012

Škola v přírodě - Varvažov

Itálie Cesenatico

Survivore - Růžená

2013

Avatar - Růžená

2014

Pevnost Boyard - Růžená

2015

Survivore (Kdo přežije) - Růžená

2016

Scooby Doo - Růžená

2017

Harry Potter - Varvažov

2018

Hary Potter - Varvažov

Tábor u moře - Chorvatsko

2019

Hary Potter - Varvažov

Hary Potter - Ostrovec

Scooby Doo - Stará Říše

2020

Harry Potter - Varvažov

2021

Harry Potter - Varvažov

2023

Harry Potter - paprsek

Bc. Pejšová Michaela

Funkce: Zástupce hlavního vedoucího
Věk: 32 let

O mně: Ahoj, jmenuju se Míša, narodila jsem se v Brně, kde jsem studovala a dodnes zde žiji, i když mezi tím občas bloumám někde po světě.
V současné době jsem na mateřské dovolené s dcerkou.

Jako malá holka jsem začala jezdit na tábory, kterých jsem za těch několik let stihla dost - klasické a vodácké a v zimě lyžařské na horách.

Vždy jsme se zajímala o sport a byla jsem k němu vedena, proto od útlého věku jezdím na lyžích, teď už ovšem preferuji snowboard, hrála jsem závodně volejbal a beachvolejbal. Volný čas využívám k procházce se svým psem, miluju knížky a moje největší hobby je cestování a fotografování.

Práce s dětmi je pro mě správně využitý čas, jsou mi inspirací a čas strávený s nimi mě neskutečně baví a naplňuje. Člověk se nikdy nenudí. Můžu o sobě říct, že jsem trpělivá, zodpovědná, komunikativní, nápaditá a veselá.

Už několik let působím jako profesorka magie v Bradavicích, kde s mladými kouzelníky čarujeme a bojujeme za svět kouzelníků.
Mimo to působím na akcích mudlů, kde s detektivy řešíme záhady, s mořeplavci brázdíme vody Chorvatska nebo s klukama vedeme nerf bitvy :)

Těším se na společné řádění na táboře! :)
Bc. Pejšová Michaela

Pejšová Marcela

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 23 let

O mně: Zdravím! :)
Jmenuji se Marcela a jsem absolventkou jazykového gymnázia v Brně. Momentálně studuji Univerzitu Palackého v Olomouci, obor Trenérství a sport - pedagogika volného času. S tábory mám zkušenosti jako praktikantka i jako vedoucí. Práce s dětmi mě velmi baví. Jsem také asistentka trenérky synchronizovaného plavání a trenérka klasického plavání, takže ke sportování mám velmi blízko. Budu se co nejvíce snažit, aby děti našly zalíbení ve sportu a v aktivitách provozovaných v přírodě.
Pejšová Marcela

Bočková Sabina

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 23 let

O mně: Ahoj! :)
Jmenuji se Sabina Bočková a momentálně studuji vysokou školu chemickou v Brně. Od dětství jsem se věnovala hře na kytaru, hrála jsem tenis, beachvolejbal a závodně volejbal. V zimě mile ráda vyměním volejbalový balon za snowboard a vyrážím s rodinou nebo přáteli do hor.
Práce s dětmi a celkově práce v kolektivu mě nesmírně baví a jsem moc ráda za každou takovouto příležitost. :)
Bočková Sabina

Flek David

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 23 let

O mně: Zdravím všechny! Jsem student, mám dokončené gymnázium s maturitou a momentálně studuji vysokou školu v Brně. Na tábory jezdím již přes 2 roky, práce a akce s dětmi mě baví. Účastním se rovněž dobrovolné práce pro nadační fond, kde spolupracuji s dětmi s handicapem.
Hraju florbal a volejbal, nebráním se však jakýmkoliv jiným sportům. V zimě je pro mě samozřejmostí snowboarding! Nejsem moc nadšený, když vidím děti trávit přespříliš času u počítače. Vynasnažím se proto, aby našly co největší zalíbení při trávení volného času u sportu a v přírodě.
Flek David

Šulc Martin

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 23 let

O mně: Jmenuji se Martin Šulc a pocházím z Brna, kde studuji vysokou školu IT. Už od brzkého věku jsem se věnoval různým sportům, jako např. házené a florbalu, proto se mohu považovat za lehce sportovní typ. Hlavně ale v sobě mám týmového ducha. Zkušeností s tábory mám celou řadu, asi 8 let v kuse jezdím na různá místa, proto si to z pohledu vedoucího moc rád vyzkouším, předám dětem své zkušenosti a připravím jim krásné zážitky.
Šulc Martin

Vališová Barbora

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 22 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Bára a pocházím z Brna.
Už od malička se věnuju sportu, který je pro mě srdeční záležitostí. Vystřídala jsem toho hodně, přes atletiku, plavání, gymnastiku, tanec, badminton až po fitness, kterému se věnuji nyní.
Vyrůstala jsem mezi dospělými, ale kolem mě se pohybovalo spoustu mladších dětí od přátel mých rodičů. Vždycky mě bavilo jim vymýšlet různé aktivity, hry a hlavolamy. Proto se těším na tábor plný těchto věcí. Pro děcka je hlavně důležité, aby si to užili s úsměvem na tváři, a tak udělám vše, aby to tak bylo!
Vališová Barbora

Chrást Lukáš

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 35 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Lukáš, pocházím z Brna, vystudoval jsme VOŠ právní, jsem sportovec, hraji závodně házenou a trénoval jsem děti od školky. S dětmi mám zkrátka zkušenosti a v minulosti jsem už na táboře CK Topinka jako vedoucí působil. Všichni si to moc užili, proto se těším i na další rok!
Chrást Lukáš

Chrást Jiří

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 32 let

O mně: Jmenuji se Jirka, od mala se věnuji sportu a to především házené, u které jsem zůstal a hraji ji ještě dnes. Také se věnuji trénování dětí v házené a fitness. Na dětské tábory s CK Topinka jsem začal jezdit od roku 2017 a těším se opět na další léto s dětmi. Dovedl mě k tomu můj dlouholetý kamarád, který dělá hlavního vedoucího... Práce s dětmi mě velice baví.
Tento rok se také chystám jako au pair do UK, kde se budu starat o děti a zdokonalovat si svoji angličtinu.
Chrást Jiří

Mgr. Kohout Martin

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 26 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Martin a jsem učitelem biologie a chemie. Od malička mám rád sport, především volejbal, jízdu na kole, běh, rád si zahraji bowling, jsem fanouškem turistiky a výletů do přírody, miluji tu správnou táborovou atmosféru, pořádné táborové hry, diskotéky, karaoke show a vše, co k táborům patří! Jsem rád, pokud se mi podaří vytáhnout děti od počítačů a mobilů do ryzí přírody, pořádně se proběhnout, něco nového se naučit a dozvědět, a zahrát si nejrozmanitější hry...no prostě si užít super léto! :)
Mgr. Kohout Martin

Bc. Kratochvílová Aneta

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 25 let

O mně: Pocházím z malého města Žlutice, které se nachází poblíž Karlových Varů. Vystudovala jsem střední zdravotnickou školu a po složení maturitní zkoušky jsem nastoupila na jazykovou školu, kde jsem studovala anglický jazyk. Dále jsem ve studiích pokračovala na Západočeské univerzitě v Plzni, kde jsem vystudovala bakalářský obor Speciální pedagogika. Momentálně studuji obor Předškolní a mimoškolní pedagogika na VOŠ v Plzni a pracuji jako učitelka v mateřské škole se sportovním zaměřením. Mezi mé největší záliby patří cestování a turistika. Ve svém volném čase se věnuji fotografování a malování, a ráda si také přečtu kvalitní literaturu. Dále hraji kolektivní hry, jako je volejbal a basketbal, ale mé nejmilejší sporty jsou plavání a in-line bruslení. V zimě ráda zajedu na lyže do hor. Jako malá jsem sama každé léto jezdila na dětské tábory, ze kterých jsem si odnesla spousty zkušeností a krásných vzpomínek, a to samé chci předávat i dalším generacím. Bez táborů si už zkrátka nedovedu léto představit.
Bc. Kratochvílová Aneta

Stránský Vojtěch

Funkce: Lektor
Věk: 27 let

O mně: Jmenuji se Vojta, je mi 22 let. Rád cestuji, chodím do přírody, hraji na kytaru. Letošní zimu
jsem strávil na Lipně jako lyžařský instruktor, takže práce s dětmi mi rozhodně není cizí. Na
tábory jsem jezdil od svých 7 let, takže i v tomhle směru mám jisté zkušenosti.
Stránský Vojtěch

Matušová Jana

Funkce: Zdravotník
Věk: 39 let

O mně: Jmenuji se Jana a několik let působím ve Fakultní nemocnici v Hradci Králové jako zdravotní sestra. Mám praxi z chirurgické JIP, onkohematologického oddělení a několik let jsem působila v královské nemocnici v Království Saudské Arabie, kde jsem měla možnost pečovat i o členy královské rodiny. Svou pozici zdravotníka na táborech beru jako příjemný relax a odpočinek od svého zaměstnání, které je někdy velmi náročné. Děti mám velmi ráda a jsem ráda, že mi CK Topinka umožnuje účast na akcích. Mimo táborové akce působím i jako zdravotník na školách v přírodĕ a na různých sportovních akcích jako zdravotnický dohled – nejčastěji na judu a gymnastice. Budu ráda, když se vaše ratolesti nebudou bát kdykoli mě vyhledat.
Matušová Jana