Ing. Kot Martin

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 48 let

O mně: Nebudu tu házet tituly a funkcemi, koho to opravdu zajímá, stačí napsat mé jméno do Googlu nebo Seznamu. Za mě hovoří činy, léta strávená na táborech a stovky dětí, které jsem za ty roky měl ve svých oddílech. Takže jen krátce, pracuji ve vedení obchodní společnosti, ve volných chvílích se věnuji sportu (kickbox, fitness, badminton, fotbal, rybaření), k tomu jezdím automobilové závody a zbylý čas se věnuji historickým vozidlům. Mnohem důležitější je práce s dětmi, na tábory jezdím od malička, již jako dítě jsem jezdil na několik táborů ročně do Čech i zahraničí. Od roku 1997 pak jezdím každý rok jako oddílový vedoucí, v posledních letech pak jako vedoucí hlavní. Troufám si říct, že já i celý můj tým je u dětí oblíben, většina se jich na naše tábory každoročně vrací až do své dospělosti.
To mohou potvrdit i někteří současní oddíloví vedoucí, kteří poprvé přijeli na tábor ještě jako děti.
Ing. Kot Martin

Pro CK Topinka:

  • 1997 - 1998 Bečice - klasický tábor
  • 1999 - 2010 Růžená - klasický tábor
  • 2011 Růžená - Call of Duty
  • 2012 Růžená - klasický tábor
  • 2013 Varvažov - klasický tábor
  • 2014 - 2020 Růžená - klasický tábor
  • 2021 - Varvažov - klasický tábor
  • 2022 - Varvažov - klasický tábor
  • 2023 - Varvažov - rybářský tábor

Kubánková Kristýna

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 21 let

O mně: Ahoj;) jsem holka z Prahy, která jezdí na tábory už od dětství a má z nich nejkrásnější vzpomínky na každé léto. Každý rok poznávám nové děti (někdy se setkám i s těmi, co již znám) a pokaždé se od nich něco nového naučím a něco nového zažiji! A v tom spočívá krása této práce – je to nekonečný proces zlepšování se, poznávání nových lidí, přístupů, názorů atd. Jsem pro každou legraci, ráda se směji a jsem děsně extrovertní osoba :D Neustále něco musím dělat, ať už tancovat, sportovat, číst si, bavit se s lidmi, hrát na housle nebo jíst! Mám již pár let jako vedoucí za sebou, také jsem učila různé kroužky jako angličtinu, tanec, badminton, futsal, míčové hry...
Kubánková Kristýna

Dytrtová Nicolle

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 19 let

O mně: Ahoj,
jmenuji se Nicolle a tento rok mi je 19let. Studuju na střední škole třetím rokem v oboru servírka. Mám ráda běhání a malování a další věci. Již od svého dětství jsem prázdniny trávila na táborech a mohu říci, že vždy mám radost, když děti mají na tváři úsměv.
Dytrtová Nicolle

Zachařová Anna Marie

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 19 let

O mně: Ahoj,
jmenuju se Anna a pracuji jako Praktická sestra. Už od 6 let jezdím každý rok na jeden nebo více letních táborů.
Ráda vyrábím, kreslím a vybarvuji mandaly, plavu a ráda pracuji s dětmi. Jsem přátelská a starostlivá.
Hodně času trávím čtením, procházkami, plaváním a vyráběním všeho možného.
Zachařová Anna Marie

Srbová Lucie

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 42 let

O mně: Po ukončení rodičovské dovolené jsem nastoupila jako pedagogický pracovník na základní školu, kde se dětem profesionálně věnuji po celý rok a také mi to umožňuje mít čas se aktivně podílet na přípravách celotáborové hry a denního programu pro děti, aby se jim program co nejvíce líbil. Od 6 let jezdím na LDT, od 16 let jako praktikant a od 18 let již jako oddílový vedoucí. S CK Topinka letos spolupracuji již jedenáctým rokem.
Srbová Lucie

Ing. Srba Jaromír, Ph.D.

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 41 let

O mně: Na Tábory CK TOPINKA jezdím od malička, letos tam budu už po 27té. K dětem mám velmi dobrý vztah, již mám dva vlastní kluky. Rád sportuji nejoblíbenější je fotbal, badminton, tenis, pin-pong, lyžování a kolo. Těch lyží na letním táboře moc nevyužijeme, ale ostatní sporty na 100 % .
Ing. Srba Jaromír, Ph.D.

Krömrová Lenka

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 31 let

O mně: Ahoj, jsem Leňa a od svých 6 let hraju závodně fotbal. Celkově jsem dosti sportovně založený člověk. Baví mě jezdit na snowboardu, na kole i na surfu, miluju chození po slacklině a vlastně mám ráda i všechny míčové sporty :) Děti se tedy se mnou určitě sportovně vyřádí.
Krömrová Lenka

Korbutová Nella

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 29 let

O mně: Ahoj jmenuji se Nelly a budu se starat o zábavu a tvůj program :) Mám ráda děti a jezdím různé typy táborů od roku 2012. Dělala jsem i vychovatelku v družině a momentálně hlídám děti v odpoledních hodinách. Budu se na tebe těšit :)
Korbutová Nella

Puchoň David

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 25 let

O mně: Ahoj, jsem David a studuji elektrotechniku na ČVUT. S tím je spojené i to, že ve volném čase něco pořád kutím a pokud ne, věnuji se karate, kde pomáhám i s tréninky. Letos pojedu jako vedoucí již posedmé a věřím, že si to všichni užijeme. :)
Puchoň David

Matušová Jana

Funkce: Zdravotník
Věk: 39 let

O mně: Jmenuji se Jana a několik let působím ve Fakultní nemocnici v Hradci Králové jako zdravotní sestra. Mám praxi z chirurgické JIP, onkohematologického oddělení a několik let jsem působila v královské nemocnici v Království Saudské Arabie, kde jsem měla možnost pečovat i o členy královské rodiny. Svou pozici zdravotníka na táborech beru jako příjemný relax a odpočinek od svého zaměstnání, které je někdy velmi náročné. Děti mám velmi ráda a jsem ráda, že mi CK Topinka umožnuje účast na akcích. Mimo táborové akce působím i jako zdravotník na školách v přírodĕ a na různých sportovních akcích jako zdravotnický dohled – nejčastěji na judu a gymnastice. Budu ráda, když se vaše ratolesti nebudou bát kdykoli mě vyhledat.
Matušová Jana