Martin Trojan

Věk: 41 let
Funkce: Hlavní vedoucí

Na tábory jezdím: jako vedoucí od roku 2002.

Na táboře: jsem hlavní vedoucí. Funkce je to překvapivě pestrá - trochu jako řídit cirkus, ale s dětmi a vedoucími místo lvů a tygrů :) Každý den je nové představení a já se snažím udržet všechny artisty na svém místě. Ale vážně, práce na táborech mě baví a naplňuje, zejména pro možnost připravit pro ostatní zajímavé a intenzivní zážitky v pohodovém kolektivu dalších vedoucích a dětí.

Mimo tábor: pracuji, ve volném čase se věnuji rekreačně sportu - kondičnímu běhu, bruslím, lyžím, dále hře na kytaru, deskovým hrám a literatuře. Poslední roky se věnuji také zážitkové pedagogice.

Kateřina Nekovářová

Věk: 29 let
Funkce: Programový vedoucí

Na tábory jezdím: jako vedoucí od roku 2013.

Na táboře: působím jako programový vedoucí a zástupce hlavního vedoucího. Před táborem mám na starosti kreativní tvorbu kostýmů a také pomáhám s potřebnou administrativou, která k táboru neodmyslitelně patří. Během tábora pomáhám vedoucím s přípravou jejich oddílových programů a především celotáborové hry :)

Mimo tábor: vystudovala jsem ekonomii a management a nyní působím ve finančním odvětví. Ve svém volném čase se věnuji sportu, čtení, deskovým hrám a kreativní tvorbě, jako je kreslení a šití.

Mgr. Milan Svoboda

Věk: 52 let
Funkce: Programový vedoucí

Na tábory jezdím: jako vedoucí od roku 1990, s CK Topinka od roku 1999.

Na táboře: jsem programový vedoucí. Starám se o to, aby náročnější části programu a celotáborové hry proběhly vždy na jedničku :) Kromě toho mě často zastihnete s foťákem v ruce, jak dokumentuji průběh tábora.

Mimo tábor: pracuji jako ředitel na základní škole. Ve volném čase rád sportuji, fotím a maluji.

Mgr. Eva Kubínyiová

Věk: 38 let
Funkce: Oddílový vedoucí

Na tábory jezdím: jako vedoucí od roku 2003.

Na táboře: funguji jako oddílová vedoucí, již tradičně u nejstaršího oddílu. Před táborem se pečlivě věnuji přípravám celotáborové hry i oddílového programu. Pokud je třeba pomoci se šitím kostýmů, ráda přiložím ruku k dílu stejně jako při výrobě jiných rekvizit pro tábor. Díky studiu biologie se snažím děti motivovat ke zlepšení vztahu k přírodě, poznáváme rostliny a debatujeme o zajímavostech fauny i flory.

Mimo tábor: vystudovala jsem biologii a pedagogiku pro střední školy na pedagogické fakultě UK v Praze. Pracuji jako specialista uživatelské podpory informačního systému. Ráda chodím do přírody, hraji deskové hry a na kytaru, sleduji seriály a filmy. Můj největší koníček jsou četba a cestování.

Martina Dvořáková

Věk: 28 let
Funkce: Oddílový vedoucí

Na tábory jezdím: od malička, ale od roku 2011 jako praktikantka a od roku 2014 jako vedoucí.

Na táboře: jsem oddílová vedoucí (většinou starších oddílů). Oddílový program vždy vymýšlím tak, aby byl pro děti zábavný, poutavý, nový, rozvíjel jejich kreativitu, myšlení a další schopnosti a dovednosti. Především ale chci, aby si děti odvezly spoustu nových zážitků, pozitivních zkušeností a veselých vzpomínek. U táborového ohně mě poznáte podle hraní na tzv. cajon (čti kachón) - dřevěná bedýnka.

Mimo tábor: vystudovala jsem předškolní a mimoškolní pedagogiku a mediální studia na fakultě sociálních věd UK v Praze. V současné době pracuji jako reportérka domácího zpravodajství v české soukromé televizi. Ve volném čase ráda sportuji, tančím, cestuji, poslouchám hudbu a trávím čas s přáteli.

Ing. Jan Kolačný

Věk: 38 let
Funkce: Oddílový vedoucí

Na tábory jezdím: jako vedoucí od roku 2006, jako účastník od malička.

Na táboře: jsem oddílový vedoucí. Snažím se vždy vymyslet poutavý a zajímavý program, jsem kreativní, společenský a pro každou legraci.

Mimo tábor: vystudoval jsem strojní fakultu ČVUT a v současné době pracuji jako obchodně-technický zástupce ve firmě zabývající se laboratorní technikou. Mezi moje koníčky patří míčové hry, lyžování, čtení a právě letní dětský tábor.

Kateřina Khalegová

Věk: 28 let
Funkce: Oddílový vedoucí

Na tábory jezdím: jako vedoucí od roku 2015.

Na táboře: jsem oddílová vedoucí menších dětí do 10 let věku. Oddílový program vždy vymýšlím a připravuji tak, aby děti bavil a užily si u něj spoustu legrace.

Mimo tábor: pracuji jako zdravotní sestra na interním oddělení v nemocnici a dálkově studuji vysokou školu, abych měla více pracovních možností v oboru. Ve volném čase ráda jezdím na kole, věnuji se trénování dětí v házené a trávím čas s rodinou a přáteli.

Samy Khaleg, MBA

Věk: 46 let
Funkce: Oddílový vedoucí

Na tábory jezdím: jako oddílový vedoucí od roku 2017.

Na táboře: funguji jako oddílový vedoucí většinou středně starých dětí (11-14 let). Oddílový program se snažíme vymýšlet s parťákem vždy tak, aby byl pro děti zábavný, poučný, aby měly vyvážený poměr pohybu a zapojování mozkových závitů. Vybíráme hry tak, aby v dětech rozvíjel kreativní myšlení a zkusily si nové věci, naučily se i nějakou novou praktickou dovednost. Především ale chci, aby si děti odvezly spoustu nových zážitků, a hezkých vzpomínek. U táborového ohně mě poznáte zcela určitě – hraju na kytaru :)

Mimo tábor: studoval jsem UK FTVS (pedagogika) a nedávno si ještě dodělal MBA v oboru marketing. V současné době pracuji jako Senior Project Manager v oblasti IT a marketingový konzultant. Jsem tatínkem 2 holčiček a ve volném čase rád sportuji, cestuji s rodinou, hraji na klavír a kytaru, rybařím a trávím čas s kamarády a přáteli.

Jakub Knapp

Věk: 22 let
Funkce: Oddílový vedoucí

Na tábory jezdím: jako vedoucí od roku 2020, jako účastník od roku 2014.

Na táboře: jsem oddílový vedoucí. Většinou mám na starost starší děti. Vyhovuje mi pro ně tvořit program tak, abychom společně trávili maximum času v přírodě a v pohybu.

Mimo tábor: studuji marketing a public relations na Fakultě sociálních věd UK, pracuji v PR agentuře, rád tvořím hudbu jakéhokoliv druhu a do toho hodně a daleko chodím.

Kristýna Zetková

Věk: 23 let
Funkce: Oddílový vedoucí

Na tábory jezdím: od malička, jako vedoucí jsem začala jezdit od roku 2022.

Na táboře: působím jako vedoucí mladších dětí. Vždy se snažím, aby si děti odvezli z tábora super zážitky a nová přátelství, tak jako kdysi já.

Mimo tábor: pracuji s kreativními pomůckami a dekoracemi, ve volném čase mě baví cokoliv tvořit. Ráda kreslím, háčkuji, fotím a vyrábím šperky. Také mám absolvované kurzy, díky kterým bych se v budoucnu chtěla věnovat tetování. Ve volném čase jsem ráda v přírodě, s přáteli a na výletech - nejlépe bez signálu :)

Jakub Thuri

Věk: 29 let
Funkce: Oddílový vedoucí

Na tábory jezdím: jako vedoucí od roku 2017.

Na táboře: jsem oddílový vedoucí. Mám na starosti vymýšlení a realizaci poutavého a zábavného programu pro děti.

Mimo tábor: pracuji jako Merchandiser pro stavebniny, kde mám na starosti stavbu a rozlohu nových prodejen a úpravy stávajících. Ve volném čase se věnují deskovým hrám, čtení a cestování.

Martin Árvai

Věk: 20 let
Funkce: Oddílový vedoucí

Na tábory jezdím: jako účastník od malička, jako vedoucí od roku 2022.

Na táboře: jsem oddílový vedoucí mladších dětí, také rád hraji u táboráku na kytaru.

Mimo tábor: studuji na Provozně ekonomické fakultě na ČZU, ve volném čase hraji fotbal a trávím čas s přáteli.

Renata Rottenbergová

Věk: 22 let
Funkce: Oddílový vedoucí

Na tábory jezdím: od 11 let jako účastník, od roku 2023 jako vedoucí.

Na táboře: funguji jako oddílová vedoucí, většinou nejmladších oddílů. Oddílový program se snažím vymýšlet tak, aby byl pro děti co nejzábavnější, kreativní a rozvíjel jejich schopnosti. Ráda oceňuji snahu a zápal dětí do her, proto máme vždy v oddíle připravené drobné odměny ;)

Mimo tábor: pracuji v hokejovém prostředí. Většinu času trávím v obchodě s merchem a sportovním vybavením, ale často se také podílím na venkovních akcích pro fanoušky mimo stadion. Ve svém volném čase ráda sportuji, cestuji, trávím čas s kamarády a rodinou. Také ráda vymýšlím různé kreativní věci, jako je například malba na plátno.

Marie Árvaiová

Věk: 18 let
Funkce: Oddílový vedoucí

Na tábory jezdím: jako vedoucí od roku 2023, jako účastník od malička.

Na táboře: jsem oddílová vedoucí. Starám se převážně o nejmladší děti. Oddílový program vždy vymýšlím tak, aby byl zábavný, bohatý a děti si ho užívaly. Ráda se účastním diskoték a táboráků, kde většinou s dětmi zpívám a hraji na kytaru.

Mimo tábor: jsem studentka 4. ročníku Střední pedagogické školy Evropská v Praze, oboru předškolní a mimoškolní pedagogika. Ve svém volném čase doučuji děti na hudební nástroje a žáky 9. ročníků ZŠ na přijímací zkoušky z českého jazyka. Mezi mé největší koníčky patří práce s dětmi, hudba a vše, co je s ní spojeno – zpěv, tanec, hra na hudební nástroje. Také moc ráda trávím volný čas s rodinou a přáteli.

Anna Smítková

Věk: 18 let
Funkce: Praktikant

Na tábory jezdím: od 6 let jako účastnice, v roce 2023 jsem byla poprvé jako praktikantka.

Na táboře: jako praktikantka jsem u nejmenších oddílů. Tábor byl pro mě vždy místo s nejvíce vzpomínkami a proto chci, aby si děti přivezly z našeho tábora spoustu hezkých zážitků a také, aby se naučily něco nového a užitečného.

Mimo tábor: studuji policejní školu, ve volném čase se věnuji fitness, svému pejskovi a rodině.

Pavel Kouřimský

Věk: 24 let
Funkce: Oddílový vedoucí

Na tábory jezdím: od svých 5 let, jako vedoucí od roku 2018.

Na táboře: jsem oddílový vedoucí. Snažím se, aby oddílový program byl co nejzábavnější pro děti, vyhověl jejich náladě a energii a případným přáním na to, co hrát nebo dělat a aby vytvořil příjemnou přátelskou atmosféru a týmového ducha. Na táborových diskotékách mě najdete za DJ pultem :)

Mimo tábor: jsem student vysoké školy na oboru Výživa a potravina na ČZU. Ve volném času rád sportuji, chodím běhat, zahraji si rád basket nebo volejbal s přáteli, tancuji, chodím do přírody a na výlety a když už jsem někde na hezkém místě, tak i rád něco vyfotím.