Hoffmannová Viktorie

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 20 let

O mně: Jmenuji se Viktorie, pocházím z Unhoště je mi 20 let. Vystudovala jsem Střední odbornou školu pedagogickou v Praze obor Předškolní a mimoškolní pedagogika. Teď studuji na Karlově Univerzitě obor Učitelství pro mateřské školy. Díky škole jsem působila v družině nebo ve školce u dětí různého věku (2-13 let), souvislé i průběžné, různých typů (Montessori, Fakultní…). Zde jsem také měla možnost, tvořit pro děti velké množství dětských dnů a jiných aktivit. Působila jsem v dětských jesličkách a skupině jako chůva pro děti. Tančila jsem 10 let závodně (1. místo v sólové i skupinové kategorii na MČR, talent roku) i zde jsem vedla lekce a program na tanečních soustředěních. Absolvovala jsem první stupeň (7 let) ZUŠ v předmětu sólový, sborový zpěv a nauka v čemž i nadále pokračuji. 7 let jsem absolvovala soukromé lekce na zobcovou flétnu. Ovládám hru na klavír a kytaru. Po celý rok vedu flétnový a dramatický kroužek u dětí v MŠ i ZŠ v Praze, když se mi naskytne čas chodím také jako zástup na kroužky jako je: tvořivé ručičky nebo tanečky. V létě trávím čas na školách v přírodě, táborech a dětské ozdravovně v Peci pod Sněžkou. Organizuji programy na dětských oslavách u organizace Pecky pro prcky. Tančím jako asistentka v Taneční škole, kde jsem již 6 let. Momentálně jsem učitelka v soukromé Mateřské škole.
Hoffmannová Viktorie

Bc. Procházka Michal

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 23 let

O mně: Pocházím z Kladna, je mi 23 let. Jsem studentem Českého vysokého učení technického v Praze na fakultě elektrotechnické, obor kybernetika a robotika pro inženýry. Přes 10 let jsem se věnoval závodně stolnímu tenisu, teď se k němu opět rekreačně vracím, částečně jsem vedl školáky na stolním tenise a účastnil se přípravy jako lektor na letních soustředěních. Jako malý jsem také navštěvoval pestrý výběr příměstských táborů. Během školního roku mám kroužek sportovních a míčových her v MŠ, chodím na velké množství zástupů (kroužek vědecký, malý fyzik, IT kroužek). Účastnil jsem se projektu tandemové výuky. Doučuji děti od malých až po starší, a to předměty jako jsou matematika, fyzika... Tančím jako taneční asistent v taneční škole Jiřího Kotiny, kde jsem již 9 let. V létě trávím čas na školách v přírodě a dětské ozdravovně v Peci pod Sněžkou. Organizuji programy na dětských oslavách u organizace Pecky pro prcky. Když se zrovna nevěnuji dětem, pracuji jako programátor. Největší zkušenosti mám v oblasti techniky, programování, IT a dalších podobných dovedností.
Bc. Procházka Michal

Havránková Natálie

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 21 let

O mně: Jmenuji se Natálie. Je mi 21 let a momentálně žiji na Kladně. Vystudovala jsem střední pedagogickou školu v Praze v oboru předškolní a mimoškolní pedagogika. Již druhým rokem pracuji jako vychovatelka ve školní družině. Od mala se věnuji zpěvu, flétně a klavíru. 3 roky jsem aktivně působila v pěveckém sboru Coro Piccolo Praha, kde jsme měli možnost zpívat se spoustou známých zpěváků. Po nástupu na střední školu jsem 4 roky působila ve flétnovém souboru Šestka. Mou velkou zálibou stále zůstává hudba a sport. Práci s dětmi beru jako velkou vášeň a vždy se do toho snažím dát vše.
Havránková Natálie

Vodáková Anna

Funkce: Zdravotník
Věk: 20 let

O mně: Pocházím z města Litoměřice, které se nachází na severu Čech. V současnosti studuji první ročník na Právnické fakultě v Plzni a také zde bydlím. Miluji cestování a poznávání nových míst. Ve volném čase ráda maluji, přečtu si knížku, ale i si zaběhám, zaplavu, nebo si vyjdu na delší procházku. Také se závodně věnuji lukostřelbě, ale mám ráda i kolektivní sporty. Už od útlého dětství jezdím každý rok na tábory, ať už se sportovním či oddechovým zaměřením. Bez táborů si nedokážu léto představit, protože jsem na nich sama zažila ty nejlepší chvíle a doufám, že se mi povede to předat dál ostatním a podělit se o své zkušenosti.
Vodáková Anna