Vinšová Lenka

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 27 let

O mně: Jmenuji se Lenka Vinšová, mám dokončenou střední školu s maturitou a dva roky jsem studovala na UK MFF Fyziku zaměřenou na vzdělání ve spojení s matematikou. Studovala jsem rok na PedF UPOL jako hlavní předmět český jazyk a jako vedlejší matematiku se společenskými vědami.
Mám ráda přírodu, kde trávím spoustu svého volného času na výletech, zvířata, klid, práci s dětmi a knihy, které byly důležitou náplní mé práce v knihkupectví.
Na dětské tábory jako vedoucí jezdím od 18 let, kde jsem vedla oddíl dětí v různém věku. Vedla jsem několik kroužků na mateřských a základních školách (flétna a věda na MŠ, kytara a věda na ZŠ). Ráda pracuji s dětmi, protože se od nich můžu něco naučit a zároveň se snažím naučit něco já je, nejlépe zábavnou formou.
Vinšová Lenka

Pro CK Topinka

  • 2023 Koňský tábor -Růžená - hlavní vedoucí
  • 2023 Kytarový tábor - Varvažov - hlavní vedoucí
  • 2022 Koňský tábor - Růžená - hlavní vedoucí
  • 2022 Kytarový tábor - Varvažov - hlavní vedoucí
  • 2021 Záhady s. r. o. - Varvažov - hlavní vedoucí
  • 2021 Můj první tábor Záhady s. r. o. - Varvažov - hlavní vedoucí
  • 2021 Kytarový tábor - Varvažov - hlavní vedoucí
  • 2021 Koňský tábor - Růžená - hlavní vedoucí
  • 2020 Bradavice - Stará Říše-hlavní vedoucí
  • 2020 Koňský tábor - Růžená-oddílový vedoucí

Jiné praxe

  • od 2015 oddílový vedoucí na letním stanovém táboře
  • 2019 poprvé jako hlavní vedoucí
  • Vzdělávací kroužky na mateřských a základních školách

Kembitzká Kristýna

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 22 let

O mně: Jsem z Prahy, ale momentálně studuji v Pardubicích na FZS obor "Porodní asistence". Ráda sportuji a nezastaví mě ani špatné počasí. Nejvíc se věnuju běhu a jízdě na kole. Také ráda čtu a když to nemusí být skripta ke zkouškám, odpočinu si u pěkné knížky, ať už je z žánru romantiky, fantasy nebo detektivka.
Na dětských táborech jsem vyrostla a mám z nich ty nejlepší zážitky: od 6 do 16 let jsem jezdila jako dítě na tábor skautského typu, kde jsem se přesunula do funkce praktikanta a později i vedoucího, takže jsem ráda, když na dětech vidím, že je tábor baví.
Obecně ráda pracuji s děti jakéhokoliv věku, proto taky studuji PA a během roku si přivydělávám hlídáním dětí.
Kembitzká Kristýna

Vinšová Anna

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 20 let
Vinšová Anna

Bc. Hlaváč Jarmil

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 24 let

O mně: Jsem z Prostějova, studuji strojírenství na univerzitě v Ostravě. Mezi mé koníčky patří hlavně Street workout, i proto se velmi zajímám o fyzicky náročné akce. Věnoval jsem se plaveckým sportům a v současné době jsem se stal jejich rozhodčím. Mám rád práci s dětmi a těší mě, když jim můžu předat kus svého nadšení a lásky ke sportu.
Bc. Hlaváč Jarmil

Budín Matyáš

Funkce: Zdravotník
Věk: 21 let

O mně: Ahoj,
jmenuji se Maty. U CK Topinka dělám zdravotníka. Zdravotnictví se věnuji přes 6 let. Mám vystudovanou střední zdravotnickou školu a mám za sebou i výcvik krizové intervence.
Přes pět sezón jezdím na tábory, vystřídal jsem již mnoho pozic, přes hlavního vedoucího až po praktikanta, ale zdravotník je stejně nejlepší pozice. Jinak ve volném čase rád tancuji, tak doufám, že si spolu i zatancujeme.
Těším se na Vás!
Maty
Budín Matyáš