Vlková Simona

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 49 let

O mně: Narodila jsem se v Praze, kde také celý život bydlím. V dětství jsem trávila veškerý volný čas na vesnici u dědy s různě starými kamarády a vesnický život mi hodně dal. Jsem maminka 5 dcer, a tak mám bohaté zkušenosti s dětmi malými i dospívajícími. Děti mě doprovází celý život od mládí, rozumím jim a dokážu se vcítit do jejich potřeb. Baví mě se s dětmi učit, vymýšlet různé aktivity a především je vést správným směrem. Také ráda sportuji, je to můj koníček a snažím se ke sportu vést i naše táborníky.
Vlková Simona

Pro CK Topinka:

2020 Minidance

2020 Parkour camp

2020 Chorvatsko

2019 Chorvatsko

2019 Výtvarný ateliér

2018 Chorvatsko

2018 Šmoulové

Bc. Zálešáková Ráchel

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 24 let

O mně: Jsem studentkou posledního ročníku učitelství na Masarykově univerzitě v Brně a s dětskými kolektivy přicházím do kontaktu v podstatě během celého studia. Jako malá jsem jezdívala na letní tábory a už tehdy jsem si zamilovala jejich jedinečnou atmosféru plnou her, zábavy a přátelství. Mezi mé koníčky patří jízda na kole, běh a četba knih. Jakožto budoucí učitelku biologie a chemie mě velmi baví vymýšlet různé zábavné experimenty. Také mě velmi baví tanec a zpěv, se kterými jsem poprvé přišla do kontaktu už v pěti letech v dětském folklorním souboru Hradišťánek. Na táboře se budu snažit, aby se všechny děti cítily spokojeně a bezpečně. Jsem zodpovědná, energická a kreativní, a proto věřím, že se nám podaří vytvořit zábavný a zároveň poučný program, na který budou děti ještě dlouho vzpomínat.
Bc. Zálešáková Ráchel

Bc. Hlůšková Simona

Funkce: Odborný lektor
Věk: 24 let

O mně: Mám za sebou 8 let v tanečním oboru na ZUŠ. Myslím, že mám kamarádskou povahu a miluji děti. Studuji učitelství a pracuji jako učitelka na střední škole. Ovládám základy zumby, lidových tanců, baletu.
Myslím si, že jsem velice trpělivá, což je při výuce tance dost důležité.
Tančím dlouho a věřím, že dokážu děti nadchnout i jim předat své zkušenosti.
Bc. Hlůšková Simona