Mgr. Kohout Martin

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 26 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Martin a jsem učitelem biologie a chemie. Od malička mám rád sport, především volejbal, jízdu na kole, běh, rád si zahraji bowling, jsem fanouškem turistiky a výletů do přírody, miluji tu správnou táborovou atmosféru, pořádné táborové hry, diskotéky, karaoke show a vše, co k táborům patří! Jsem rád, pokud se mi podaří vytáhnout děti od počítačů a mobilů do ryzí přírody, pořádně se proběhnout, něco nového se naučit a dozvědět, a zahrát si nejrozmanitější hry...no prostě si užít super léto! :)
Mgr. Kohout Martin

Již na základní škole jsem měl možnost vyučovat několik málo hodin žáky ve třetí třídě, jel jsem jako pomocný dozor na školní výlet šesťáků, organizoval jsem množství akcí pro ostatní žáky a studenty, několik let organizuji Mikulášské nadílky nejen ve školách, ale i soukromě. Podílel jsem se na tvorbě programu a celkovém vedení adaptačních kurzů pro studenty ZŠ a SŠ. Jako student učitelství na Přírodovědecké fakultě Masarykovy univerzity, jsem prošel řadou didaktických, pedagogických a psychologických předmětů, a to včetně pedagogických praxí na brněnských gymnáziích. Dnes působím jako učitel biologie a chemie na jihlavském gymnáziu.

 

U CK Topinka jsem se od roku 2018 účastnil velkého množství nejrůzněji zaměřených táborů jak v ČR, tak v zahraničí. Nejprve jako programový a oddílový vedoucí, posléze i jako hlavní vedoucí. Vyzkoušel jsem také práci na technicko-hospodářských a manažerských pozicích v této firmě, stejně tak jsem vyzkoušel i roli zdravotníka, či koordinátora a vychovatele na školách v přírodě a adaptačních kurzech. 

Noska Daniel

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 18 let

O mně: Ahoj všem, jmenuji se Dan a jsem studentem Masarykova gymnázia v Plzni. Kromě studia, v němž se nejvíce zajímám o angličtinu a matiku, se ve svém volném čase bavím především sportem. Nejradši mám tenis a florbal, ale zvládnu ťuknout i fotbálek. Kromě dalších různých her mám zápal pro všechno, co dělám, a občas dokážu být i vtipný. Práci s dětmi, ale i s ostatními lidmi si užívám a na všechny se těším v létě, kde společně zažijeme něco neopakovatelného.
Noska Daniel

Bardoun Adam

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 18 let

O mně: Zdravíčko, jmenuji se Adam a jsem studentem Masarykova gymnázia v Plzni. Zajímám se o chemii, fyziku a angličtinu. Ve svém volném čase se rád věnuji sportu, čtení, sledování seriálů a hraní deskových nebo počítačových her. Hraji tenis a dělám hasičský sport. Rád si ale také zahraji florbal nebo volejbal, přestože mé výkony za moc nestojí. Práce s dětmi mi není úplně cizí, protože už třetím rokem dělám instruktora mladých hasičů. Práce s dětmi je pro mě velmi naplňující, i když dokáže být velmi náročná. Považuji se za poměrně trpělivého a zábavného člověka, umím si dělat legraci jak z ostatních, tak ze sebe. Těším se na společné zážitky na některém z letních táborů od CK Topinka.
Bardoun Adam

Matušová Jana

Funkce: Zdravotník
Věk: 39 let

O mně: Jmenuji se Jana a několik let působím ve Fakultní nemocnici v Hradci Králové jako zdravotní sestra. Mám praxi z chirurgické JIP, onkohematologického oddělení a několik let jsem působila v královské nemocnici v Království Saudské Arabie, kde jsem měla možnost pečovat i o členy královské rodiny. Svou pozici zdravotníka na táborech beru jako příjemný relax a odpočinek od svého zaměstnání, které je někdy velmi náročné. Děti mám velmi ráda a jsem ráda, že mi CK Topinka umožnuje účast na akcích. Mimo táborové akce působím i jako zdravotník na školách v přírodĕ a na různých sportovních akcích jako zdravotnický dohled – nejčastěji na judu a gymnastice. Budu ráda, když se vaše ratolesti nebudou bát kdykoli mě vyhledat.
Matušová Jana

Mullerová Pavlína

Funkce: Zdravotník
Věk: 28 let

O mně: Pocházím z vesničky Polepy, kousek od Litoměřic. Mám vystudovanou kosmetickou školu + pedagogické minimum se zkouškou složenou v Praze. Jako dítě jsem jezdila na tábory a nyní mě velice těší pomáhat s jejich organizací a vedením dítek.
Mullerová Pavlína