Mgr. Vaníčková Vanda, Ph.D.

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 34 let

O mně: Narodila jsem se v Hradci Králové, v něm vystudovala PdF (Učitelství pro SŠ - ČJ, ZSV), v Olomouci pak ukončila školní léta oborem Pedagogika v doktorském studijním programu. Nyní se věnuji naplno vzdělávání, lektoruji odborné přednášky ve školách, v knihovnách a vytvářím metodické materiály.
Prací s dětmi žiji od roku 2006. Vyzkoušela jsem různé formy, metody i pozice v hierarchii vedení akcí. Je jedno, jestli jde o malé hokejisty, středoškoláky nebo "obyčejný tábor", šéfovat tomuhle všemu mě moc baví. :)
Mimo práci se ráda zapojuji do organizace různých akcí, sleduji hokej, cestuji a luštím křížovky. Zn: Sudoku ne!
Mgr. Vaníčková Vanda, Ph.D.

Práce na táborech:

  • 2006-2008   různé letní tábory (praktikant, vedoucí)
  • 2012, 2014  Příměstská letní škola globální rozvojové výchovy (organizátor, programový koordinátor, lektor)
  • 2014, 2015  Hokejová škola HC DYNAMO Pardubice
  • od 2014      adaptační kurzy pro SŠ (OA, SZŠ, ...)

 

Pro CK Topinka:

  • od 2009 -  školy v přírodě (vychovatelka, koordinátorka)
  • od 2015 - zahraniční tábory (Španělsko, Chorvatsko, Itálie; hlavní vedoucí, vedoucí), klasické tábory, firemní tábor a speciální tábory v ČR (hlavní vedoucí, oddílová vedoucí)
  • od 2017 - prezentace CK na veletrzích; tvorba a vedení odborných vzdělávacích kurzů pro akreditační řízení MŠMT; manažer střediska

Mgr. Ošťádalová Barbora

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 26 let

O mně: Už moc se těším v létě na všechny malé i velké táborníky. Jmenuji se Barča a jsem studentkou Pedagogické fakulty v Olomouci. Práce s dětmi mě velmi baví a naplňuje. Tyto dva důvody mě dovedly až k trenérství aerobiku, kde trénuji děti všech věkových kategorií, od malých holčiček od 3 let až po mladé slečny do 15 let. Ráda sportuji a když je venku hezky, ráda se podívám do přírody. Mám za sebou už mnoho táborů nejen jako táborník, ale i jako instruktor a vedoucí. Ráda předám dětem své zkušenosti a naučím je něco nového. Vždy najdu tu správnou táborovou hru a úsměv pro každého táborníka :-)
Mgr. Ošťádalová Barbora

Bc. Holan Miloslav

Funkce: Lektor
Věk: 26 let

O mně: Pocházím z Poděbradska, ale v současnosti trávím nejvíce času v Ústí nad Labem, kde studuji na Pedagogické fakultě Univerzity J.E. Purkyně. Práce s dětmi mě baví, proto se každé léto věnuji táborům, na které jsem jezdil už od mala a vždy se moc těšil na zajímavé soutěže, hry, pobyt v přírodě a nové kamarády. Když jsem odrostl z věku táborového účastníka, začal jsem se na táborech podílet nejprve jako praktikant, později i jako oddílový či hlavní vedoucí. Mám zkušenosti nejen s tábory v Čechách, ale i se zahraničními destinacemi (Černá Hora, Chorvatsko, Řecko). Při tvorbě tábora je pro mě velmi důležité, abychom si na táboře nejen užili spoustu zábavy, ale aby se děti i něčemu novému přiučily. Ve volném čase se věnuji sportování, sborovému zpěvu, natáčení videí a fotografování.
Bc. Holan Miloslav

Matušová Jana

Funkce: Zdravotník
Věk: 39 let

O mně: Jmenuji se Jana a několik let působím ve Fakultní nemocnici v Hradci Králové jako zdravotní sestra. Mám praxi z chirurgické JIP, onkohematologického oddělení a několik let jsem působila v královské nemocnici v Království Saudské Arabie, kde jsem měla možnost pečovat i o členy královské rodiny. Svou pozici zdravotníka na táborech beru jako příjemný relax a odpočinek od svého zaměstnání, které je někdy velmi náročné. Děti mám velmi ráda a jsem ráda, že mi CK Topinka umožnuje účast na akcích. Mimo táborové akce působím i jako zdravotník na školách v přírodĕ a na různých sportovních akcích jako zdravotnický dohled – nejčastěji na judu a gymnastice. Budu ráda, když se vaše ratolesti nebudou bát kdykoli mě vyhledat.
Matušová Jana