Mgr. Vaníčková Vanda, Ph.D.

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 34 let

O mně: Narodila jsem se v Hradci Králové, v něm vystudovala PdF (Učitelství pro SŠ - ČJ, ZSV), v Olomouci pak ukončila školní léta oborem Pedagogika v doktorském studijním programu. Nyní se věnuji naplno vzdělávání, lektoruji odborné přednášky ve školách, v knihovnách a vytvářím metodické materiály.
Prací s dětmi žiji od roku 2006. Vyzkoušela jsem různé formy, metody i pozice v hierarchii vedení akcí. Je jedno, jestli jde o malé hokejisty, středoškoláky nebo "obyčejný tábor", šéfovat tomuhle všemu mě moc baví. :)
Mimo práci se ráda zapojuji do organizace různých akcí, sleduji hokej, cestuji a luštím křížovky. Zn: Sudoku ne!
Mgr. Vaníčková Vanda, Ph.D.

Práce na táborech:

  • 2006-2008   různé letní tábory (praktikant, vedoucí)
  • 2012, 2014  Příměstská letní škola globální rozvojové výchovy (organizátor, programový koordinátor, lektor)
  • 2014, 2015  Hokejová škola HC DYNAMO Pardubice
  • od 2014      adaptační kurzy pro SŠ (OA, SZŠ, ...)

 

Pro CK Topinka:

  • od 2009 -  školy v přírodě (vychovatelka, koordinátorka)
  • od 2015 - zahraniční tábory (Španělsko, Chorvatsko, Itálie; hlavní vedoucí, vedoucí), klasické tábory, firemní tábor a speciální tábory v ČR (hlavní vedoucí, oddílová vedoucí)
  • od 2017 - prezentace CK na veletrzích; tvorba a vedení odborných vzdělávacích kurzů pro akreditační řízení MŠMT; manažer střediska

Kopecký Ondřej

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 24 let

O mně: Ahoj, čau, nazdar! Jmenuji se Ondra a na tábor jezdím od svých 13 let. Momentálně se hlasím na vyšší odbornou školu sociálně pedagogickou Jahodovka v Praze.
A proč miluju tábory? Protože co tábor, to nepřeberné množství vzpomínek a zážitků. Slova to kolikrát ani nedokážou popsat. Jednoduše se to musí zažít. Tak se mě neptejte a pojeďte s námi!
Kopecký Ondřej

Plojharová Natálie

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 20 let

O mně: Jmenuji se Naty a jsem tábornice tělem i duší. Na tábory jezdím od mala a čas strávený na nich je pro mě vždy nejkrásnější část léta.

Pocházím z města “kde by chtěl žít každý“, tedy z Českých Budějovic :)) V současné době studuji na PF JČU. Plním si svůj dětský sen stát se paní učitelkou.

S CK Topinka jsem strávila první sezónu, a to rovnou šest krásných týdnů. Byla to super jízda!
Plojharová Natálie

Bc. Plecitá Veronika

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 29 let

O mně: Jmenuji se Veronika a momentálně studuji v Plzni na Pedagogické fakultě – Učitelství pro 1. stupeň a navazující magisterské studium. Pocházím z malé vesnice, kde jsem členkou sdružení, které organizuje karneval pro děti, dětský den, Mikulášskou nadílku a jiné akce pro děti i dospělé. Po absolvování střední školy jsem vyrazila do zahraničí, kde jsem strávila 2 roky jako au-pair. Nejdříve jsem byla rok v Anglii a poté v Rakousku, abych nasbírala jazykové i životní zkušenosti. Poté jsem úspěšně studovala bakalářské studium - Němčina a Angličtina. Od roku 2019 vyučuji v jazykové škole angličtinu podle metody Helen Doron, vyučuji děti ve věku 3 - 12 let. Velmi mě baví a naplňuje práce s dětmi. Dále se ve volných chvílích věnuji sportu – plavání, volejbal a jízda na kole jsou moje nejoblíbenější, ale pokud počasí nepřeje, tak ráda sáhnu po nějaké dobrodružné i romantické literatuře.
Těším se na setkání s vámi.
Bc. Plecitá Veronika

Bc. Petrovičová Zuzana

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 26 let

O mně: Ahoj! Volám sa Zuzka, mám 25 rokov a pochádzam z malej dedinky na západe Slovenska. V českom mestečku Zlín som vyštudovala odbor Anglický jazyk pre manažérsku prax. Momentálne študujem učiteľstvo na univerzite v Olomouci, kde som aj členom študentskej organizácie ESN. Čo sa týka vyplnenia môjho voľného času - mám rada dlhé prechádzky v prírode, cestovanie, čítanie kníh, spoločnosť zvieratiek a detský smiech. V táboroch s deťmi sa cítim ako doma, dni strávené s nimi mi doslova dodávajú energiu a skvelú náladu.
Bc. Petrovičová Zuzana

Bc. Hlaváč Jarmil

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 24 let

O mně: Jsem z Prostějova, studuji strojírenství na univerzitě v Ostravě. Mezi mé koníčky patří hlavně Street workout, i proto se velmi zajímám o fyzicky náročné akce. Věnoval jsem se plaveckým sportům a v současné době jsem se stal jejich rozhodčím. Mám rád práci s dětmi a těší mě, když jim můžu předat kus svého nadšení a lásky ke sportu.
Bc. Hlaváč Jarmil

Vodáková Anna

Funkce: Zdravotník
Věk: 20 let

O mně: Pocházím z města Litoměřice, které se nachází na severu Čech. V současnosti studuji první ročník na Právnické fakultě v Plzni a také zde bydlím. Miluji cestování a poznávání nových míst. Ve volném čase ráda maluji, přečtu si knížku, ale i si zaběhám, zaplavu, nebo si vyjdu na delší procházku. Také se závodně věnuji lukostřelbě, ale mám ráda i kolektivní sporty. Už od útlého dětství jezdím každý rok na tábory, ať už se sportovním či oddechovým zaměřením. Bez táborů si nedokážu léto představit, protože jsem na nich sama zažila ty nejlepší chvíle a doufám, že se mi povede to předat dál ostatním a podělit se o své zkušenosti.
Vodáková Anna