Mgr. Vaníčková Vanda, Ph.D.

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 34 let

O mně: Narodila jsem se v Hradci Králové, v něm vystudovala PdF (Učitelství pro SŠ - ČJ, ZSV), v Olomouci pak ukončila školní léta oborem Pedagogika v doktorském studijním programu. Nyní se věnuji naplno vzdělávání, lektoruji odborné přednášky ve školách, v knihovnách a vytvářím metodické materiály.
Prací s dětmi žiji od roku 2006. Vyzkoušela jsem různé formy, metody i pozice v hierarchii vedení akcí. Je jedno, jestli jde o malé hokejisty, středoškoláky nebo "obyčejný tábor", šéfovat tomuhle všemu mě moc baví. :)
Mimo práci se ráda zapojuji do organizace různých akcí, sleduji hokej, cestuji a luštím křížovky. Zn: Sudoku ne!
Mgr. Vaníčková Vanda, Ph.D.

Práce na táborech:

  • 2006-2008   různé letní tábory (praktikant, vedoucí)
  • 2012, 2014  Příměstská letní škola globální rozvojové výchovy (organizátor, programový koordinátor, lektor)
  • 2014, 2015  Hokejová škola HC DYNAMO Pardubice
  • od 2014      adaptační kurzy pro SŠ (OA, SZŠ, ...)

 

Pro CK Topinka:

  • od 2009 -  školy v přírodě (vychovatelka, koordinátorka)
  • od 2015 - zahraniční tábory (Španělsko, Chorvatsko, Itálie; hlavní vedoucí, vedoucí), klasické tábory, firemní tábor a speciální tábory v ČR (hlavní vedoucí, oddílová vedoucí)
  • od 2017 - prezentace CK na veletrzích; tvorba a vedení odborných vzdělávacích kurzů pro akreditační řízení MŠMT; manažer střediska

Strnad Michal

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 24 let

O mně: Ahoj, jsem Majkl. V roce 2O2O jsem odmaturoval na gymnáziu v Milevsku a momentálně studuji obor Sociální práce v Českých Budějovicích. Působím dvanáct let jako tanečník a lektor ve skupině NRG Crew a prvním rokem tančím ve skupině NG dance crew, která se nachází v Českých Budějovicích. Trénuji jak děti, tak i dospělé tanečníky. S tanečníky se účastníme spousty soutěží, ale i například tanečních soustředění. Jezdím několik let jako vedoucí na taneční a klasické tábory, tak i tábory v zahraničí. Dětské tábory patří neodmyslitelně k mému létu, a proto se i letos těším na nová dobrodružství.
Strnad Michal

Kubecová Romana

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 26 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Romča a jsem vystudovaná policistka. Po ukončení studia na policejní škole jsem si dodělala pedagogické vzdělání, konkrétně vychovatelství na Technické Univerzitě v Liberci. Momentálně studuji dálkově VŠ pedagogického směru při práci. Pracuji pátým rokem jako vychovatelka na Domově mládeže a v letních měsících, kdy mám jako pedagogický pracovník volno, jezdím jako vedoucí na tábory. Jsem zastánce respektující výchovy a přístupu + vzdělávám lidi v oblasti výchovy dětí prostřednictvím videí, přednášek a svého podcastu. Ve volném čase ráda cestuji a dobrovolničím v útulku.
Kubecová Romana

Kellnerová Radka

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 26 let

O mně: Jsem veselá, kamarádská a pozitivní. Studuji VŠ obor Učitelství pro mateřské školy, práce s dětmi mi je velmi blízká a baví mě. Ve svém volném čase ráda cestuji a sportuji. Ráda chodím po horách a plavu. Podílím se na přípravách tematických akcí pro liberecký Dinopark. Ráda poznávám nové lidi a kamarády.
Kellnerová Radka

Mgr. Rybáková Bohumíra

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 25 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Bohumíra, ale nikdo mi neřekne jinak než Bíí. Po maturitě jsem vystudovala bakalářské studium na Západočeské univerzitě v Plzni a nyní pokračuji v navazujícím magisterském studiu na Univerzitě Karlově v Praze. Osm let jsem tančila v taneční skupině NRG crew. Tři roky jsem zde působila jako lektorka a pracovala jsem s dětmi od tří do osmnácti let. Aktuálně učím na střední odborné škole. Na letní tábory jezdím moc ráda, v minulých letech jsem se účastnila tanečních, klasických a zahraničních. Také jsem se účastnila několika škol v přírodě, tanečních soustředěních a příměstských táborů. Práce s dětmi mě moc baví a už se moc těším na letošní táborová dobrodružství.
Mgr. Rybáková Bohumíra

Marková Eva

Funkce: Kuchař
Věk: 64 let

O mně: Eva je naše stálice, která se už léta stará o plné žaludky všech táborníků. O tom, že se jí to daří, není pochyb, nejeden vedoucí přijede z tábora o pár kilo těžší, přestože výdej energie je obrovský. Eva pracuje jako vedoucí učitelka v mateřské školce a práce ji velmi baví. Letní volno už pěkných pár let tráví s námi na mýtince a letos tomu nebude jinak. Těšte se, špenátovky budou!
Marková Eva

Janáč Václav

Funkce: Zdravotník
Věk: 28 let

O mně: Jmenuji se Vašek a od malička jsem jezdil na skautské tábory. Nyní mám za sebou vedení skautského oddílu, vedení mezinárodního tábora a pracuji jako lektor adaptačních kurzů. Vlastním certifikát Hlavní vedoucí tábora a Zdravotník zotavovacích akcí. Ve svém volném čase běhám orientační běh a hraji na saxofon.
Janáč Václav

Sedláková Gabriela

Funkce: Zdravotník
Věk: 26 let

O mně: Dobrý den, jmenuji se Gabriela a na tábory jezdím už od 6 let. Od 15 let jezdím jako praktikantka a poslední dva roky jsem byla na táborech jako vedoucí. Přes školní rok se angažuji v organizaci zabývající se volnočasovými aktivitami dětí. Práce s dětmi mě velmi baví a je to pro mě relax. Ve volném čase ráda čtu, kreslím nebo trávím čas s přáteli. Vždy mě těší, když vidím úsměv na tvářích dětí a jejich úspěch, i když je jen malý.
Sedláková Gabriela