Turczyk David

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 33 let

O mně: Jmenuji se David Turczyk, narodil jsem se 28.12.1990 v Brně, kde také prozatím žiji. Nyní pracuji jako fitness trenér ve fitness v Brně a v The Little Gym, kde jsem lektorem nesportovní gymnastiky pro děti od 3 do 12 let. Už od 6 let sportuji, začal jsem s fotbalem, poté následovalo plavání a pak házená. Nyní se věnuji naplno fitness. Jezdím na házenkářské kempy do Třeboně, od roku 2008 jako hráč a od roku 2010 jako trenér. Od roku 2012 jezdím s CK Topinka na dětský tábor a ŠVP. Práce s dětmi mě baví a nadále v ní budu pokračovat.
Turczyk David

2012

Škola v přírodě - Varvažov

Itálie Cesenatico

Survivore - Růžená

2013

Avatar - Růžená

2014

Pevnost Boyard - Růžená

2015

Survivore (Kdo přežije) - Růžená

2016

Scooby Doo - Růžená

2017

Harry Potter - Varvažov

2018

Hary Potter - Varvažov

Tábor u moře - Chorvatsko

2019

Hary Potter - Varvažov

Hary Potter - Ostrovec

Scooby Doo - Stará Říše

2020

Harry Potter - Varvažov

2021

Harry Potter - Varvažov

2023

Harry Potter - paprsek

Bc. Pejšová Michaela

Funkce: Zástupce hlavního vedoucího
Věk: 32 let

O mně: Ahoj, jmenuju se Míša, narodila jsem se v Brně, kde jsem studovala a dodnes zde žiji, i když mezi tím občas bloumám někde po světě.
V současné době jsem na mateřské dovolené s dcerkou.

Jako malá holka jsem začala jezdit na tábory, kterých jsem za těch několik let stihla dost - klasické a vodácké a v zimě lyžařské na horách.

Vždy jsme se zajímala o sport a byla jsem k němu vedena, proto od útlého věku jezdím na lyžích, teď už ovšem preferuji snowboard, hrála jsem závodně volejbal a beachvolejbal. Volný čas využívám k procházce se svým psem, miluju knížky a moje největší hobby je cestování a fotografování.

Práce s dětmi je pro mě správně využitý čas, jsou mi inspirací a čas strávený s nimi mě neskutečně baví a naplňuje. Člověk se nikdy nenudí. Můžu o sobě říct, že jsem trpělivá, zodpovědná, komunikativní, nápaditá a veselá.

Už několik let působím jako profesorka magie v Bradavicích, kde s mladými kouzelníky čarujeme a bojujeme za svět kouzelníků.
Mimo to působím na akcích mudlů, kde s detektivy řešíme záhady, s mořeplavci brázdíme vody Chorvatska nebo s klukama vedeme nerf bitvy :)

Těším se na společné řádění na táboře! :)
Bc. Pejšová Michaela

Bednářová Gabriela

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 31 let
Bednářová Gabriela

Chrást Lukáš

Funkce: Týmový vedoucí
Věk: 35 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Lukáš, pocházím z Brna, vystudoval jsme VOŠ právní, jsem sportovec, hraji závodně házenou a trénoval jsem děti od školky. S dětmi mám zkrátka zkušenosti a v minulosti jsem už na táboře CK Topinka jako vedoucí působil. Všichni si to moc užili, proto se těším i na další rok!
Chrást Lukáš

Chrást Jiří

Funkce: Týmový vedoucí
Věk: 32 let

O mně: Jmenuji se Jirka, od mala se věnuji sportu a to především házené, u které jsem zůstal a hraji ji ještě dnes. Také se věnuji trénování dětí v házené a fitness. Na dětské tábory s CK Topinka jsem začal jezdit od roku 2017 a těším se opět na další léto s dětmi. Dovedl mě k tomu můj dlouholetý kamarád, který dělá hlavního vedoucího... Práce s dětmi mě velice baví.
Tento rok se také chystám jako au pair do UK, kde se budu starat o děti a zdokonalovat si svoji angličtinu.
Chrást Jiří

Vosátka Jirka

Funkce: Týmový vedoucí
Věk: 25 let
Vosátka Jirka

Fendrichová Pavla

Funkce: Týmový vedoucí
Věk: 25 let
Fendrichová Pavla

Pavelková Monika

Funkce: Lektor
Věk: 28 let

O mně: Jsem 23letá studentka Pedagogické fakulty MU oboru Učitelství pro 1. Stupeň ZŠ, proto mě práce s dětmi velice baví, a to v jakékoliv podobě (vyučování, hlídání nebo v létě na táboře). Všichni o mně říkají, že jsem přátelská, usměvavá a neustále pozitivní osoba, která je pro každou srandu.
Snažím se být ke všem vstřícná a otevřená, proto mám s dětmi velmi dobré vztahy. Mým hlavním "žroutem" volného času je sport. Závodně hraji kuželky, baví mě ale také různé míčové hry, výlety do přírody, brusle a samozřejmě tanec. Občas si ale užívám dny, kdy se můžu jen tak povalovat a lenošit.
Pavelková Monika

Matušová Jana

Funkce: Zdravotník
Věk: 39 let

O mně: Jmenuji se Jana a několik let působím ve Fakultní nemocnici v Hradci Králové jako zdravotní sestra. Mám praxi z chirurgické JIP, onkohematologického oddělení a několik let jsem působila v královské nemocnici v Království Saudské Arabie, kde jsem měla možnost pečovat i o členy královské rodiny. Svou pozici zdravotníka na táborech beru jako příjemný relax a odpočinek od svého zaměstnání, které je někdy velmi náročné. Děti mám velmi ráda a jsem ráda, že mi CK Topinka umožnuje účast na akcích. Mimo táborové akce působím i jako zdravotník na školách v přírodĕ a na různých sportovních akcích jako zdravotnický dohled – nejčastěji na judu a gymnastice. Budu ráda, když se vaše ratolesti nebudou bát kdykoli mě vyhledat.
Matušová Jana